Onafhankelijk, deskundig, objectief

E-Check is een dynamische en zelfstandige onderneming met jarenlange ervaring in de ‘dienstverlenende’ elektrotechnische branche. Zowel in de uitvoer als in de organisatie hiervan.

Ontzorgen = Leuk

Het ontzorgen (een niet bestaand woord volgens de Dikke Van Dalen) van onze opdrachtgevers vinden we gewoon leuk! Door onze aanpak mogen we steeds meer opdrachtgevers tot onze ‘vaste’ klanten rekenen.

Onze opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers bestaan o.a. uit gebouweigenaren, -beheerders, installateurs, gemeenten, eindgebruikers, etc. Kortom, iedereen met een elektrische installatie en elk met zijn of haar wensen!

Zo werken wij

Op basis van een persoonlijk gesprek, mail, tekeningen of een opname verzorgen wij voor u een passende aanbieding. Deze aanbieding kan een offerte voor éénmalige werkzaamheden zijn, of een meerjarig onderhoudscontract. Werkzaamheden op basis van regie behoort ook tot de mogelijkheden.

Voordelen onderhoudscontract

Een onderhoudscontract heeft als voordeel dat de vereiste inspecties en het onderhoud door E-Check op tijd worden uitgevoerd. U hoeft zich daar dus geen zorgen meer om te maken. Om niet voor financiële verrassingen te komen staan, is bij het onderhoudscontract een meerjarenbegroting bijgevoegd.