Ontwerp

U heeft nieuw- of verbouwplannen en u wilt een onafhankelijk partij hiervoor een ontwerp laten maken? Kom dan in contact met ons. Wij maken op basis van uw wensen een ontwerp van uw elektrische installatie incl. data en beveiliging (inclusief tekeningen). Geheel onafhankelijk, deskundig en objectief.

Installatieverantwoordelijke

Als werkgever bent u verantwoordelijke voor de veiligheid en gezondheid van uw werknemers. Heeft u als werkgever een mooie elektrische installatie in uw gebouw maar hier geen verstand van? De installatieverantwoordelijkheid kan worden overgedragen.

E-Check kan uw installatieverantwoordelijke zijn! Wij nemen dan enkele taken van u over betreffende de elektrische installatie zodat u zich daarover geen zorgen over hoeft te maken.

Energiemeting schrijvende meter

Wilt u weten wat u werkelijk verbruikt (betaald) ten opzichte van uw aansluitingen? Dan is het plaatsen van een schrijvende meter (ook weleens ‘power quality analyser’ of ‘power logger’ genoemd) hier de oplossing voor. 

Er zijn diverse voorbeelden van klanten die voor bijv. 160A betalen als ‘vast recht’, maar maximaal 80A verbruiken… Hoe kunnen we dat voorkomen? 

Wij plaatsen deze meter meestal voor een duur van 1 week en deze registreert continue het opgenomen vermogen. Na de plaatsing wordt de meter ‘uitgelezen’ en bepalen we het maximaal opgenomen vermogen. Als dit aanzienlijk lager ligt dan uw aansluiting dan kunt u de aansluiting  dus laten ‘verkleinen’ ! Dit levert een behoorlijke kosten besparing wat van iets wat u toch niet gebruikt. Uiteraard kunnen we u ook assisteren met het aanpassen van de aansluiting. Vraag naar onze mogelijkheden!