Bright Offices

Bright Offices bestaat uit 4 kantoorgebouwen aan de La Guardiaweg 36-68 te Amsterdam. Bright Offices is een echte blikvanger. Door de opvallende en transparante gevels springt het complex direct in het oog. Vanaf de oplevering is E-Check voor verschillende opdrachtgevers betrokken bij het inspecteren van de elektrische installaties en het onderhoud van de noodverlichting.

Centrumkerk

De centrumkerk in Geldermalsen is gebouwd in de 15e eeuw, waarschijnlijk ons oudste geïnspecteerde pand. In opdracht van de Hervormde Gemeente Geldermalsen hebben we in dit Rijksmonument de gehele elektrische installatie geïnspecteerd.

Bakkerij Van Horssen

Bakkerij Van Horssen is een toonaangevende bakkerij in de Bommelerwaard met heerlijke lekkernijen. Voor zowel de moderne bakkerij in Nederhemert als de winkels in Aalst, Zaltbommel en Wijk en Aalburg hebben we hier SCIOS Scope 10 inspecties uitgevoerd.

Paleisbrug

De 250 meter lange en 10 meter brede Paleisbrug is ontworpen om het historische centrum van de stad en de Spoorzone van
’s-Hertogenbosch te verbinden. De brug is een park en voetgangersbrug in één. Ook hier wordt jaarlijks de elektrische installatie door ons geïnspecteerd op basis van een onderhoudscontract.

Sterrenrestaurant Noble

Voor het sterrenrestaurant Noble in Den Bosch mochten we dit jaar ook een inspectie uitvoeren aan de elektrische installatie. Vanuit de verzekeraar werd dit geëist n.a.v. een risico-inventarisatie en -evaluatie
(RI&E). Na uitvoeren is Noble geadviseerd m.b.t. het herstellen van de gebreken.

Antea Group

Voor de Antea Group zijn we al jaren de ‘huisinstallateur’. Voor deze fraaie vestiging in Oosterhout voeren we jaarlijks de inspecties aan de elektrische installatie en de noodverlichtig uit. Verder worden we regelmatig ingeschakeld voor werkzaamheden in de vestigingen Deventer, Capelle aan den IJssel, Goes, Maastricht en Almere.

The Flow

Het multi-tenant gebouw The Flow in Amsterdam is nieuw in ons onderhoudsprogramma. We inspecteren hier visueel de elektrische installatie en de noodverlichting. Het is belangrijk dat het hoge niveau van deze installaties worden bewaakt en gemonitord.

BiNaS lokalen (Sciencevleugels)

Voor een goede relatie voeren we periodiek inspecties uit aan de technische installaties van z.g. BiNaS-lokalen. In deze lokalen wordt onderwijs gegeven voor de vakken Biologie, Natuurkunde en Scheikunde. Het gaat hier niet alleen om inspecties aan de elektrische installatie maar ook aan gas-/water- en afzuiginstallatie. In samenwerking met onze relatie zijn onze inspecteurs opgeleid om deze diverse disciplines correct te kunnen inspecteren.